Page 1 of 1

TranslateTool?

Posted: Thu 14. May 2009, 17:16
by STRESS
Has anyone tried the TranslateTool? It doesn't seem to ever get activated? How is it supposed to work?

Re: TranslateTool?

Posted: Thu 14. May 2009, 17:49
by STRESS
Upps sorry figured it out it seems there was another tool blocking the same mouse input

Re: TranslateTool?

Posted: Thu 14. May 2009, 17:50
by steffen
Sorry, we really have to cleanup the tools code. I guess this tool is never used, just use DraggingTool. Or do you need/expect another behavior?

Re: TranslateTool?

Posted: Thu 14. May 2009, 17:53
by steffen
Really? For me it doesnt work...

Re: TranslateTool?

Posted: Thu 14. May 2009, 19:32
by STRESS
You mouse pointer needs to be above an object initially! I also might have changed the activator slot while tembering with it.